Manege De Eendracht

Wij organiseren in de zomer gezellige, kleinschalige ponykampen voor kinderen vanaf 8 jaar. De veiligheid en het welzijn van de kinderen vinden wij erg belangrijk, zowel tijdens de activiteiten als het verblijf. De groepen bestaan bij ons uit maximaal 14 kinderen. Er is altijd voldoende leiding aanwezig. Naast de instructeurs zijn er ook een aantal mensen die de kinderen bezig houden. We slapen lekker warm op stapelbedden in de kantine. Zo zijn we ook niet van het weer afhankelijk.

Manege Noot

Voor de jongere kinderen

Iedere zomer organiseert Manege Noot een super leuk ponykamp. Ben je tussen de 6 en de 12 jaar oud dan kun je mee doen met het ponykamp voor ‘beginners’. Dit kamp duurt 3 dagen en je blijft 2 nachten slapen. Heb je last van heimwee is het natuurlijk geen probleem om ‘s-avonds naar huis te gaan en de volgende ochtend weer terug te komen. 3 dagen lang draait alles om pony’s.  Zo ga je bijvoorbeeld twee keer per dag pony rijden. Het rijden varieert tussen dressuur/western en springles. Verder sluiten we het ponykamp af met een FNRS wedstrijd. Natuurlijk gaan we nog veel meer doen maar dat blijft nog even een verrassing! Voor dit kamp is enige rijervaring vereist! 

Voor de kinderen vanaf 12 jaar

Voor de kinderen die al wat ouder zijn en meer ervaring hebben organiseren wij het kamp voor ‘gevorderde’ kinderen. Dit is vanaf ongeveer 12 jaar oud. Het kamp duurt 5 dagen en je blijft 4 nachten slapen op de manege. Elke dag krijg je twee keer les en we sluiten het kamp af met een FNRS wedstrijd. Paard/pony rij ervaring is vereist! 

  • : Callantsoog
  • : beginners+gevorderden
  • : fnrs
  • : 0223-641287
  • : https://manegenoot.nl