Manege de Hoef

Iedere zomervakantie organiseren wij ponykampweken. Meestal in de eerste en de laatste week van de vakantie. Tijdens deze week ben je de hele dag bezig met het door jouw gekozen paard of pony. We rijden iedere dag, buitenritten, springles, dressuurwedstrijd, gaan een middag naar het zwembad en nog veel meer leuke activiteiten.

Miniponykamp

Voor de kleinste ruiters organiseren wij 1 a 2 keer per jaar een mini ponykamp (meestal in de kerst en/of krokusvakantie, check de agenda voor actuele datum). Dit ponykamp heeft een korte duur en een binnenprogramma met leuke activiteiten. We merken dat kinderen hier veel zelfvertrouwen van krijgen in de omgang met de pony’s en het is natuurlijk ook een leuke manier om nieuwe vrienden te maken op de manege!

Junior weekend

Voor onze tiener ruiters organiseren wij sinds dit jaar een junior weekend. Tijdens dit weekend blijf je slapen op de manege en bieden we een leuk programma aangepast aan deze leeftijdsgroep met o.a. buitenritten, springles, fotoshoot met jouw gekozen paard en meer! Nog een voordeel: je haalt er ook nog gemiste lessen mee in!